Toegankelijkheid

Skip to main content

Ambassadeurs waterbewust leven

Samen met ambassadeurs vraagt het waterschap aandacht voor 900 jaar Waterbeheer en waterbewust leven. In deze tent maak je kennis met de ambassadeurs en ontdek je wat je als ambassadeur kan doen.

Onze ambassadeurs en samenwerkingspartners

Ambassadeurs en partners

Vind jij waterbewust leven ook belangrijk? Meld je dan aan als ambassadeur!

Klassiek aan de lek

Ter gelegenheid van het jubileum van 900 jaar Waterbeheer hebben Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden en Stichting Kunst en Cultuur Lopik in 2022 samen Klassiek aan de Lek georganiseerd in de prachtige binnentuin van het Dijkhuis in Jaarsveld. De grote opkomst, de aandacht voor waterbewust leven, de inzet van de ambassadeurs van 900 jaar Waterbeheer en het indrukwekkende concert Waterklanken van Club Classique maakten de 7e editie op 27 augustus tot een groot succes.

Bezoek het Dijkhuis

Kennismaken met de wereld van het dijkleger en het Dijkhuis te Jaarsveld? Meld je dan aan voor een van de rondleidingen van de vrijwilligers van Stichting Kunst en Cultuur rondleidingen.

Ambassadeur? Bekijk hier wat je kan doen!

Guusje maakt met haar bedrijf Redgingerproductions videoproducties en weet alles van Instagram. Met drie korte filmpjes leert ze je meer over Instagram.